Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl18g79kcal1.2g11.2g3.3g0.6g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g26g89kcal0.5g0.7g9.4g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g18g47kcal1.4g2.1g3.5g0g
Sokeri 7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Kinuskikastike 8.7g37kcal0.1g5g1.9g0g
Daim 56g2.4g13kcal0.1g1.5g0.8g0g
Liivatelehti, gelatiini0.7g2.6kcal0.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g704kcal8g57.6g49.2g1.2g
Valittu annoskoko88g352kcal4g28.8g24.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna44g176kcal2g14.4g12.3g0.3g
Arvot/100g100g399kcal4.5g32.6g27.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939