Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g49g8.4kcal0.9g1g0.1g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g22g74kcal0.4g0.7g7.6g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g17g68kcal5g0.3g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g301kcal12.6g4g25.4g0g
Valittu annoskoko88g150kcal6.3g2g12.7g0g
Annoskoko puolitettuna44g75kcal3.2g1g6.4g0g
Arvot/100g100g170kcal7.1g2.3g14.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355931