Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 35g6.4kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 31g69kcal5.5g0g5.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g3.9g13kcal0.8g0g1.1g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g1.6g5.6kcal0.3g0g0.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl3.9g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Juusto, keskiarvo 12g41kcal2.9g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g311kcal19.6g2g24.8g0.4g
Valittu annoskoko88g156kcal9.8g1g12.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna44g78kcal4.9g0.5g6.2g0.1g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.1g14g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238