Mustikka-valkosuklaa muffinsit

3 munaa
1 1/4 dl sokeria
100g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl flora vanillaa
80 g valkosuklaata
1 1/2 - 2 dl mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan noin kolmessa eri erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Sokeri 10g40kcal0g9.9g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g9g43kcal0g0g4.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai24g85kcal2.9g17.2g0.5g0.7g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Flora Vanilla 12%7g13kcal0.3g1.1g0.8g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g7.5g42kcal0.5g4.2g0.3g0g
Mustikka, 0,5 pss, 100 g14g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g505kcal11.4g68.2g16.2g2.2g
Valittu annoskoko89g253kcal5.7g34.1g8.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna44g126kcal2.9g17.1g4.1g0.6g
Arvot/100g100g285kcal6.4g38.5g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108868