Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu24g85kcal2.8g16.7g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g3.8g2.4kcal0.1g0g0.9g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.4g0g0g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.8g9kcal0.1g0.1g1g0g
Appelsiini, kuorittu 12g5.8kcal0.1g1.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g451kcal14.2g54.8g20.4g0.6g
Valittu annoskoko88g226kcal7.1g27.4g10.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna44g113kcal3.6g13.7g5.1g0.2g
Arvot/100g100g255kcal8g31g11.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429