Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 9g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g23g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g13g25kcal3.3g0g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)19g13kcal2.2g0.7g0.2g0g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g211kcal14.2g4g15.6g1g
Valittu annoskoko88g106kcal7.1g2g7.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna44g53kcal3.6g1g3.9g0.3g
Arvot/100g100g120kcal8g2.3g8.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769