Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.3g1kcal0g0.2g0g0g
Currytahna punainen2.5g6.5kcal0.1g0.2g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g3.3g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g33g59kcal0.5g0.8g5.8g0g
Katkarapu 45g31kcal6.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g226kcal14.6g4g16.4g0.4g
Valittu annoskoko89g113kcal7.3g2g8.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna44g57kcal3.7g1g4.1g0.1g
Arvot/100g100g128kcal8.2g2.3g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666