Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g19g11kcal1.9g0.8g0.1g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.2g0.2g0.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.7g10kcal0.5g0.3g0.6g0.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g520kcal11.8g87.6g12.6g2.6g
Valittu annoskoko89g260kcal5.9g43.8g6.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna44g130kcal3g21.9g3.2g0.7g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920