Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g164kcal11.8g14.6g5.8g2g
Valittu annoskoko89g82kcal5.9g7.3g2.9g1g
Annoskoko puolitettuna44g41kcal3g3.7g1.5g0.5g
Arvot/100g100g93kcal6.7g8.2g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98957