Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)31g37kcal2.7g5.8g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Feta, Arla Apetina 10 %14g25kcal3g0.1g1.4g0g
Rypsiöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g248kcal23.4g12.2g11.8g0.2g
Valittu annoskoko89g124kcal11.7g6.1g5.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna44g62kcal5.9g3.1g3g0.1g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233044