Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g19g135kcal0.2g0.2g15g0g
Fariinisokeri19g76kcal0g18.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten4.2g14kcal1g1.9g0.9g0.5g
Pandan tumma suklaa 150 g6.6g35kcal0.3g3.4g2.1g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g9g49kcal0.9g5g2.9g0g
Mantelirouhe, 1 rkl4.7g27kcal1g0.2g2.4g0.5g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g788kcal11g61.6g56.4g2g
Valittu annoskoko89g394kcal5.5g30.8g28.2g1g
Annoskoko puolitettuna44g197kcal2.8g15.4g14.1g0.5g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.8g31.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773