Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g50g85kcal9.5g0g5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Katkarapu 25g17kcal3.6g0g0.3g0g
Pekoni, paistettu 13g64kcal2.1g0g6.3g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g340kcal30.4g1.2g23.2g0.2g
Valittu annoskoko89g170kcal15.2g0.6g11.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna44g85kcal7.6g0.3g5.8g0.1g
Arvot/100g100g191kcal17.1g0.7g13.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197313