Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Kananmuna, paistettu 3.4g6.9kcal0.4g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 13g4.2kcal0.1g0.7g0g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 13g4.8kcal0g1g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.4kcal0g0.7g0g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g13g44kcal1.7g7g0.9g1.2g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g580kcal8.4g69.4g28.8g4.4g
Valittu annoskoko89g290kcal4.2g34.7g14.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna44g145kcal2.1g17.4g7.2g1.1g
Arvot/100g100g328kcal4.7g39.2g16.3g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790