Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 28g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 38g10kcal1.2g1.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g362kcal11.8g44.2g14.6g2g
Valittu annoskoko89g181kcal5.9g22.1g7.3g1g
Annoskoko puolitettuna44g91kcal3g11.1g3.7g0.5g
Arvot/100g100g205kcal6.7g24.9g8.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589