Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Lehtiselleri 3.9g0.5kcal0g0g0g0g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow62g13kcal0.6g2.2g0.2g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g5.5g5.5kcal0.2g1.1g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 4.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g70kcal2g9.2g2.6g0.8g
Valittu annoskoko89g35kcal1g4.6g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna44g18kcal0.5g2.3g0.7g0.2g
Arvot/100g100g39kcal1.1g5.2g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063