Munasalaatin kastike

Keitä munat koviksi ja erottele keltuainen ja valkuianen.

Murskaa keltuainen haarukalla.

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää muut aineet.

Revi lautaselle salaattia.

Lisäksi oman maun mukaan kalaa, keitetyt valkuiaset, tomaattia, kurkkua yms.
Kastike sekoitetaan varovasti sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma (Milbona)62g183kcal1.6g2g18.7g0g
Makeutusjauhe,cologran, 1tl=0,5g (Lidl), annos 75.0g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Sinappi (teollinen)3.1g4kcal0.1g0.4g0.2g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 3.1g1kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 19g53kcal2.9g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g486kcal9.2g5.6g47.2g0g
Valittu annoskoko89g243kcal4.6g2.8g23.6g0g
Annoskoko puolitettuna44g122kcal2.3g1.4g11.8g0g
Arvot/100g100g274kcal5.2g3.2g26.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147024