Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g31g53kcal2.8g2.7g3.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g35g21kcal0.5g4.6g0g0.3g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokakerma Valio 5%16g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g185kcal7.2g16g10g0.8g
Valittu annoskoko89g92kcal3.6g8g5g0.4g
Annoskoko puolitettuna44g46kcal1.8g4g2.5g0.2g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583