Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Punakaali 42g11kcal0.6g1.5g0.1g0.8g
Sipuli (käsittelemätön)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen29g10kcal0.1g2.3g0g0.4g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma5.2g17kcal0g3.9g0g0g
Punaviini 6.2g4.4kcal0g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g98kcal1.6g15.8g1.4g2.6g
Valittu annoskoko89g49kcal0.8g7.9g0.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna44g25kcal0.4g4g0.4g0.7g
Arvot/100g100g56kcal0.9g8.9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153289