Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 6.2g2kcal0g0.3g0g0.2g
Lehtiselleri 4.2g0.5kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.9g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Kalaliemi laimennettu 42g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Kirjolohifilee 17g28kcal2.8g0g1.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Maustekurkku6.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 1.7g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g96kcal6g2.6g6.2g1g
Valittu annoskoko89g48kcal3g1.3g3.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna44g24kcal1.5g0.7g1.6g0.3g
Arvot/100g100g54kcal3.4g1.5g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154223