Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 15g18kcal3.2g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 19g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g4.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g69kcal7g6g1.4g0.6g
Valittu annoskoko89g35kcal3.5g3g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna44g17kcal1.8g1.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g39kcal3.9g3.4g0.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824