Munajuusto

Keitä maito 95 asteeseen, lisää sokeri ja suola.

sekoita piimä ja munat kulhossa.

Sekoita maidon joukkoon . kuumenna seos uudestaan 95 asteeseen.

Anna heran erottua puolisen tuntia.

Nosta reikäkauhalla tiheään sihtiin ja valuta.

Valuta vielä 2 h muovilävikössä.

Kumoa pelille, voitele keltuaisella ja paista kunnes pinta kauniin värinen n 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Jahapa47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 63g40kcal1.9g3g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Piimä, rasvaton (Valio)21g6.7kcal0.7g0.9g0g0g
Sokeri 0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g109kcal6.4g8.8g5.4g0g
Valittu annoskoko89g55kcal3.2g4.4g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna44g27kcal1.6g2.2g1.4g0g
Arvot/100g100g62kcal3.6g5g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282716