Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)31g40kcal3.4g0.1g2.8g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 7.1g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen16g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 24g13kcal0.4g3.1g0g0.2g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.4g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g4.7g13kcal1.3g0g0.8g0g
Pesto (Pirkka)1.3g7.3kcal0.1g0g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g191kcal11.4g9.4g12.2g1g
Valittu annoskoko89g96kcal5.7g4.7g6.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna45g48kcal2.9g2.4g3.1g0.3g
Arvot/100g100g107kcal6.4g5.3g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335092