Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 1.4g3.2kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Hiiva 3.5g2.6kcal0.5g0g0g0.2g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)27g87kcal3.7g15.7g0.9g3.4g
Auringonkukansiemen 11g66kcal2.6g1.4g5.5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g485kcal16.8g53.6g21.8g10.6g
Valittu annoskoko89g242kcal8.4g26.8g10.9g5.3g
Annoskoko puolitettuna44g121kcal4.2g13.4g5.5g2.7g
Arvot/100g100g273kcal9.5g30.2g12.3g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337418