Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Rucola tuore (Italia), annos 15g7.8g1.7kcal0.2g0.1g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g24g45kcal4.5g0g3.1g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)39g24kcal0.4g1.8g1.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g192kcal10.8g4.8g14g1.2g
Valittu annoskoko89g96kcal5.4g2.4g7g0.6g
Annoskoko puolitettuna44g48kcal2.7g1.2g3.5g0.3g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967