Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen52g17kcal1.7g2.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g71kcal2.1g14.5g0.2g0.7g
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Kananmuna kuoreton 8.8g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g302kcal9.8g39.2g11.2g1.4g
Valittu annoskoko89g151kcal4.9g19.6g5.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna44g76kcal2.5g9.8g2.8g0.4g
Arvot/100g100g170kcal5.5g22.1g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071