Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g25g16kcal0.4g3g0g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 17g11kcal0.5g0.8g0.6g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g10g10kcal1.9g0g0.2g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g3.3g5.6kcal0.1g0.2g0.5g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g86kcal6g8.2g2.6g0g
Valittu annoskoko89g43kcal3g4.1g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna44g22kcal1.5g2.1g0.7g0g
Arvot/100g100g49kcal3.4g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653