Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 47g13kcal0.6g1.9g0.1g1g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g6.2g1.9kcal0g0.6g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g63kcal1.2g13g0.2g2g
Valittu annoskoko89g31kcal0.6g6.5g0.1g1g
Annoskoko puolitettuna44g16kcal0.3g3.3g0.1g0.5g
Arvot/100g100g35kcal0.7g7.3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227