Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g39kcal4.5g0g2.3g0g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.4g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow19g6.6kcal0.2g1.3g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl9g8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g28g94kcal3.7g19.1g0.4g1.8g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g323kcal17.4g42.6g9.2g3.8g
Valittu annoskoko89g161kcal8.7g21.3g4.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna44g81kcal4.4g10.7g2.3g1g
Arvot/100g100g182kcal9.8g24g5.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270145