Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 6.2g20kcal0.7g3.8g0.1g0.6g
Vehnäjauho, sunnuntai18g64kcal2.2g13.1g0.4g0.6g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)11g42kcal1.6g6.2g0.9g1.2g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g27g23kcal0.3g5g0.1g0.5g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g11g84kcal0g0g9.3g0g
Vesi3.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g549kcal9.8g76.2g21.6g5.8g
Valittu annoskoko89g274kcal4.9g38.1g10.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna44g137kcal2.5g19.1g5.4g1.5g
Arvot/100g100g309kcal5.5g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099