Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala31g78kcal2.8g14g0.5g3.1g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio14g40kcal4.7g0g2.4g0g
Tonnikala vedessä 21g22kcal4.7g0g0.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki15g12kcal2g0.3g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.3g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana178g326kcal30.2g28.6g8.4g6.2g
Valittu annoskoko89g163kcal15.1g14.3g4.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna45g82kcal7.6g7.2g2.1g1.6g
Arvot/100g100g183kcal17g16.1g4.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375