Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 100g711kcal0.8g0.4g80.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 174g595kcal17.7g121.4g2.1g6.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 17g14kcal0.5g0.7g1g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 184g262kcal22.9g0.6g18.8g0g
Anjovis 54g139kcal15.6g5.2g6.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 67g43kcal2.1g3.2g2.3g0g
Purjosipuli167g32kcal3g4g0.3g3.5g
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Pizzajuusto, valio67g227kcal16.7g0g17.3g0g
Muna, annos 60g40g35kcal3g0.3g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g4121kcal165.4g271.8g261.2g19.6g
Valittu annoskoko880g2060kcal82.7g135.9g130.6g9.8g
Annoskoko puolitettuna440g1030kcal41.4g68g65.3g4.9g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831