Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g160g1182kcal0g0g131g0g
Sokeri140g567kcal0g139.6g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl139g182kcal18.1g0.7g11.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)319g990kcal54.3g172.5g9.3g41.5g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.4g26kcal0g6.3g0g0g
Marianne crush 150g112g481kcal1.3g96.1g9.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g6870kcal147.8g833.4g323.2g86.8g
Valittu annoskoko880g3435kcal73.9g416.7g161.6g43.4g
Annoskoko puolitettuna440g1717kcal37g208.4g80.8g21.7g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622