Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 204g828kcal0g203.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu218g274kcal23.9g0.7g19.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.5g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.8g18kcal0.9g0.5g1g1.5g
Maitosuklaa 160g860kcal16.2g80g52.8g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 160g1136kcal1.2g0.6g127.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g7136kcal111.2g756g405.8g12.2g
Valittu annoskoko880g3568kcal55.6g378g202.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna440g1784kcal27.8g189g101.5g3.1g
Arvot/100g100g406kcal6.3g43g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772