Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 69g609kcal0g0g68.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 418g1434kcal42.6g292.6g5g14.6g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 46g326kcal0.3g0.2g36.7g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g2.3g7.1kcal0.3g1.6g0.2g0.6g
Sokeri 39g159kcal0g39g0g0g
Kananmuna kuoreton 51g72kcal6.3g0.2g5.2g0g
Hiiva 23g17kcal3g0.3g0.1g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 115g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 115g52kcal3.4g5.5g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g5353kcal111.8g678.8g235.6g33.6g
Valittu annoskoko880g2677kcal55.9g339.4g117.8g16.8g
Annoskoko puolitettuna440g1338kcal28g169.7g58.9g8.4g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.6g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070