Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli328g558kcal42.7g8.2g39.4g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g184g77kcal18g0.7g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g53g34kcal1.8g0.1g13.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g66g479kcal0.7g0.7g52.5g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g131g546kcal107.7g9.2g7.9g1.3g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore26g6.6kcal0g2.4g0g0g
Suola, annos 3g6.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 6.6g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)79g276kcal11g44.1g5.3g8.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g3954kcal363.8g130.8g236.8g20g
Valittu annoskoko880g1977kcal181.9g65.4g118.4g10g
Annoskoko puolitettuna440g989kcal91g32.7g59.2g5g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915