Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 623g4010kcal87.8g21.2g379.8g109g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g42g91kcal1.9g20.3g0.3g16.6g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g133g409kcal0g102.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g9020kcal179.4g287.6g760.2g251.2g
Valittu annoskoko880g4510kcal89.7g143.8g380.1g125.6g
Annoskoko puolitettuna440g2255kcal44.9g71.9g190.1g62.8g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195