Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 140g1016kcal1.7g0.6g113.8g0g
Sokeri 204g828kcal0g203.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu104g131kcal11.4g0.3g9.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai120g420kcal14.4g85.2g2.5g3.6g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Banaani, kuorittu 296g258kcal3.1g54.2g1.2g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1760g5376kcal62.6g703.6g254g18g
Valittu annoskoko880g2688kcal31.3g351.8g127g9g
Annoskoko puolitettuna440g1344kcal15.7g175.9g63.5g4.5g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586