Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)93g37kcal1g6.7g0.5g1.3g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g66g50kcal3.6g8g0.3g0g
Torino tumma proteiinipasta plus38g128kcal8.6g19.9g1.4g2.3g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g21g19kcal0.6g0.7g1.5g0.1g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g188g113kcal3g22.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1761g1024kcal71.6g115.6g28.2g7.4g
Valittu annoskoko881g512kcal35.8g57.8g14.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna440g256kcal17.9g28.9g7.1g1.9g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196