Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 689g6092kcal0g0g688.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4180g14341kcal425.9g2925.7g50.2g146.3g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 459g3262kcal3.4g1.8g367.4g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g23g71kcal2.5g15.6g1.6g6.4g
Sokeri 390g1585kcal0g390g0g0g
Kananmuna kuoreton 505g721kcal63.2g1.5g51.8g0g
Hiiva 230g171kcal30.1g2.5g0.9g15.8g
Vesi, vesijohtovesi 1148g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1148g523kcal34.4g55.1g17.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g53533kcal1119g6784.4g2356g337g
Valittu annoskoko8800g26767kcal559.5g3392.2g1178g168.5g
Annoskoko puolitettuna4400g13383kcal279.8g1696.1g589g84.3g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070