Omatekoinen jugurtti

Lämmitä maito n. 30-40 asteiseksi.

Laita bulgarian jogurtti astian pohjalle ja kaada maito päälle.

Sekoita.

Laita kansi päälle ja anna olla lämpimässä 10-12 tuntia.

Laita sitten pariksi tunniksi jääkaappiin.

Mausta maun mukaan marjoilla ja sokerilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Lapintintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 800g511kcal24g27.2g31.2g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 8000g5061kcal240g384g280g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g11144kcal528g822.4g622.4g0g
Valittu annoskoko8800g5572kcal264g411.2g311.2g0g
Annoskoko puolitettuna4400g2786kcal132g205.6g155.6g0g
Arvot/100g100g63kcal3g4.7g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244131