Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2205g3145kcal275.6g6.6g226g0g
Oltermanni, perinteinen1203g4330kcal300.7g0g348.8g0g
Aurajuusto682g2317kcal136.3g0g197.6g0g
Paprika punainen 682g200kcal6.4g30.7g2.7g12.9g
Paprika keltainen 682g205kcal6.4g34.8g1.4g13.6g
Sipuli (kuorittu)481g130kcal6.3g23.1g1g8.2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1604g1283kcal208.5g32.1g32.1g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g20g2kcal0.3g0g0.1g17g
Tonnikala öljyssä 621g1179kcal168.5g0g55.9g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )621g870kcal80.8g40.4g43.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17599g27323kcal2379.6g335.4g1818.2g103.4g
Valittu annoskoko8800g13662kcal1189.8g167.7g909.1g51.7g
Annoskoko puolitettuna4400g6831kcal594.9g83.9g454.6g25.9g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062