Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1280g975kcal24.1g198.4g2.6g12.8g
Porkkana 2240g732kcal13.9g124.5g4.5g57.1g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g1280g255kcal15.4g41g4.5g14.1g
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g800g2240kcal152g0g176g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g8404kcal410.8g727.8g375.2g168g
Valittu annoskoko8800g4202kcal205.4g363.9g187.6g84g
Annoskoko puolitettuna4400g2101kcal102.7g182g93.8g42g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529