Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g960g5575kcal210.1g191g485.5g0g
Leseseos (3 viljan)280g714kcal46.5g95.2g17.1g84g
Voi 400g2900kcal4.8g1.6g325.1g0g
Valkuainen (100g)320g134kcal31.3g4.8g0.3g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 3199g6247kcal597.8g0g431.8g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g600g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g1200g3359kcal30g42g335.8g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper560g1623kcal145.5g0g117.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g44074kcal2369.6g758.4g3611.8g198.4g
Valittu annoskoko8800g22037kcal1184.8g379.2g1805.9g99.2g
Annoskoko puolitettuna4400g11019kcal592.4g189.6g903g49.6g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179