Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 2404g1323kcal38.5g316.9g4.1g20.4g
Kananmuna kuoreton 3526g5030kcal440.8g10.6g361.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 321g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 224g1985kcal0g0g224.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 962g2187kcal48.7g168.6g135.4g55.8g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g481g1731kcal110.6g0g144.3g0g
Sipuli (kuorittu)882g238kcal11.5g42.3g1.8g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g24987kcal1300.2g1076.8g1743g182.4g
Valittu annoskoko8800g12494kcal650.1g538.4g871.5g91.2g
Annoskoko puolitettuna4400g6247kcal325.1g269.2g435.8g45.6g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274675