Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 4000g850kcal37.6g100g12g76g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper4000g11600kcal1040g0g840g0g
Ruokaöljy keskiarvo 800g7068kcal0g0g799.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g39036kcal2155.2g200g3302.4g152g
Valittu annoskoko8800g19518kcal1077.6g100g1651.2g76g
Annoskoko puolitettuna4400g9759kcal538.8g50g825.6g38g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672