Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4674g3541kcal87.4g720.7g9.3g46.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g2003g561kcal12g119.2g4g50.1g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 53g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g1669g3906kcal188.6g8.3g367.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g16347kcal594.8g1752.2g763.2g209.4g
Valittu annoskoko8800g8174kcal297.4g876.1g381.6g104.7g
Annoskoko puolitettuna4400g4087kcal148.7g438.1g190.8g52.4g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682