Punaviini-patapaisti

Ruskista lihapaloja rasvassa padassa tai isossa paistinpannussa n. 10 min. Ripota 2rkl jauhoja päälle ja ruskista n. 2min.

Kaada lihan joukkoon 0,5l lihalientä ja sekoita voimakkaasti kunnes seos kiehuu.

Lisää pataan 2,5dl viiniä, laakerinlehti, 1tl kuivattua tinjamia ja 0,5tl kuivattua salviaa.

Peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä n. 1 tunti tai kunnes liha tuntuu murealta.

Kuori 2 isoa porkkanaa ja leikkaa ne n. 5cm pituisiksi paloiksi.

Huuhdo ja viipaloi sienet.

Lisää pataan ja mausta suolalla ja pirppurilla.

Hauduta kannen alla n. 15min kunnes kasvikset ovat pehmenneet, mutta vielä napakoita.

Poista laakerinlehti ja tarjoa perunan, pastan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti, ohuen ohut, Snellman4000g3680kcal696g16g80g0g
Oivariini vähärasv. 12g120g660kcal1.2g1.2g72g0g
Vehnäjauho, sunnuntai160g560kcal19.2g113.6g3.4g4.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl80g200kcal9.6g1.2g17.6g0.1g
Viini, punaviini2000g1400kcal6g38g0g0g
Herkkusieni1400g210kcal32.2g8.4g7g21g
Porkkana, keskikokoinen 65g1040g291kcal6.2g61.9g2.1g26g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g14002kcal1540.8g480.6g364.2g103.8g
Valittu annoskoko8800g7001kcal770.4g240.3g182.1g51.9g
Annoskoko puolitettuna4400g3501kcal385.2g120.2g91.1g26g
Arvot/100g100g80kcal8.8g2.7g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=38491