Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1200g392kcal7.4g66.7g2.4g30.6g
Sipuli (kuorittu)1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 2000g2502kcal420g0g90g0g
Naudan paahtopaisti2000g2220kcal432g0g52g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g10877kcal1750g248.6g293.6g102g
Valittu annoskoko8800g5439kcal875g124.3g146.8g51g
Annoskoko puolitettuna4400g2719kcal437.5g62.2g73.4g25.5g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355