Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1400g10156kcal16.7g5.6g1138.2g0g
Sokeri 2040g8280kcal0g2038g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1040g1310kcal114.4g3.1g93.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1200g4200kcal144g852g25.2g36g
Leivinjauhe 120g211kcal6.2g45.4g0g0.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g40g146kcal1.4g31.8g1.4g0g
Banaani, kuorittu 2960g2576kcal31.4g541.7g11.8g53.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g53757kcal628.2g7035.2g2540.4g179.8g
Valittu annoskoko8800g26878kcal314.1g3517.6g1270.2g89.9g
Annoskoko puolitettuna4400g13439kcal157.1g1758.8g635.1g45g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586