Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 2040g8280kcal0g2038g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2176g2742kcal239.4g6.5g195.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 48g178kcal8.9g5.3g10.4g14.6g
Maitosuklaa 1600g8599kcal162.1g800g528g0.6g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1600g11365kcal12g6.4g1280g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17608g71390kcal1114g7562.6g4059.6g121.8g
Valittu annoskoko8804g35695kcal557g3781.3g2029.8g60.9g
Annoskoko puolitettuna4402g17847kcal278.5g1890.7g1014.9g30.5g
Arvot/100g100g405kcal6.3g42.9g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772